By Published On: 22. 1. 2013Categories:

moje dete ima tri godine i ima Candidu u krvi. Pocela sam da joj dajem Origano ulje ali jako tesko ga prihvata, dajemo ga joj bas na silu… Koliko bi trebalo da ga uzima i da li posle uzimanja moze da pojede malo pirincanog hleba da bi joj neutralisao taj ljuti ukus origana? Njena terapija je Nistatin od 400 000 jedinica 4 puta dnevno i ishrana bez secera, glutena i kazeina. Na poslednjem Darkfield testu bilo je mnogo manje candide, tako da nam je receno da uzimamo Nistatin jos 10 dana. Pored toga uzima i Probiotic Ac Zymes Callivita i njihov CALCIJUM. Unapred zahvalna mama :) Veliki pozdrav i hvala sto postojite i dajete nam tako divne proizvode!

Poštovana,
Origano ulje detetu uzrasta Vašeg, daje se 3 nedelje, 3 puta u toku dana, po 1 kap. Ulje je dosta ljuto pa ga deca nekada veoma teško prihvataju. Pošto detetu ne smete davati namirnice koje sadrže šećer i kazein, to dodatno otežava jer je najbolji način razblaživanja ulja u čaši voćnog soka ili jogurta. Vi možete pokušati sa kafenom kašičicom maslinovog ulja ili da 1 kap origano ulja dodate u pola čaše paradajz soka.
Razblaženo origano ulje slobodno dajte detetu u toku samog obroka, i nakon što ga popije, može nastaviti sa hranom. Na taj način će nestati i ljut ukus koji zaostaje nakon origano ulja.
Hvala Vam što se interesujete za naše proizvode i kontaktirajte nas uvek kada imate neko pitanje ili nedoumicu!