By Published On: 9. 7. 2013Categories:

Postovani. Neznam odakle da pocnem dugo se vec lecim od Dermatitisa tacnije Dijagnoza je :Dermatitis e contactu allergica mannus bill.Obs Eczema dyshidroticum mannus bill. Sta sve nisam koristio od raznih krema tableta i nista jak svrab po rukama pucnje ljstenje koze sad sam i na nozi na prstu dobio. Koristio sam i Tocctino 30mg tablete bilo je bolje od njih cim sam prestao da ih pijem u roku od 2 nedelje sve je se pocelo vracati. U nadi da cete mi pomoci zato vam se i obracam. Postovanje i sve najboje. Ogat

Poštovani,
Verujem da su do sada urađene neke kožne probe, testovi eliminacije i ekspozicije na alergene iz okoline sa kojima ste u kontaktu.
Najbolji način prevencije novih promena je izbegavanje kontakta sa odgovarajućim alergenima i naročito zaštita kože (zaštitne rukavice, kreme paste). Najvažnije je omogućiti da se koža koja je zahvaćena ekcemom ne isušuje, što se postiže hidrantnim kremama i kremama kojima se omekšava koža. Kada koža zahvaćena ekcemom počne da svrbi treba namazati neku od ovih krema i naravno treba izbegavati češanje.
Od Probotani proizvoda, jedino Vam možemo preporučiti ulje crnog kumina koje deluje protivzapaljenski i antialergijski, i pokazalo je dobre rezultate i smanjenje tegoba kod ekcema, psorijaze kao i alergijskih stanja.
Pozdrav!