By Published On: 2. 8. 2013Categories:

Vec duze vreme se lecim od bakterije ENTEROCOCCUS SPP. i ESERIHIJE KOLI koje se nalaze u brisu cerviksa.Posle uzimanja VAGINALNIH TABLETA jedna vrsta bakterija se unisti a druga se pojavi.Sta da radim?

Poštovana,
Od probotanic ulja možemoVam preporučiti ulje divljeg origana, koji je i najjači origano proizvod. Ulje divljeg origana je naučno dokazano jedan od najjačih i najefikasnijih antibiotika poznatih čoveku. Potpuno je prirodno i sigurno za upotrebu. Za razliku od farmaceutskih antibiotika, origano ulje ne stvara otporne sojeve mutiranih bakterija. U malim količinama, ubija širok spektar bakterija. Takođe je delotvorno i protiv gljivica, virusa i parazita. Može se koristiti za spoljašnju i unutrašnju upotrebu i nema negativnih nuspojava. Divlji origano dokazano eliminiše mikroorganizme kao što su Candida albicans, Escherichia coli, Staphylococcus, Staphylococcus, Salmonella enteritidis, Klebsiella, Proteus, Enterococcus, Enterobacter, Pseudomonas, Helicobacter pylori…
Ulje se pije u periodu od 3 nedelje na sledeći način: prve nedelje 3 x 1 kap, druge nedelje 3 x 2 kapi a treće nedelje 3 x 3 kapi dnevno. Nakon toga se pravi pauza od 10 dana, i u periodu pauze poželjno je odraditi briseve.
Pozdrav!