By Published On: 15. 11. 2012Categories:

Draga dr.Ana –imam 46 god.i dijagnozu RA. Sobzirom da sam u vasim proizvodima pronasla ulje tamjana i o njemu izmedju ostalog da pomaze kod upalnih procesa RA -molim Vas da mi prosirite inf u kojoj mjeri je ta pomoc i na koji nacin i slicno . Terapija mi je metatrexat .Unaprijed zahvaljujem za odgovor .Lijep pozdrav .p.s. zivim u Crnoj Gori ,u slucaju da ga mogu koristiti kako cu doci do njega .

Poštovana,
O tamjanu je zadnjih godina rađeno puno naučnih istraživanja. Pokazano je da poseduje snažno protivupalno,imunomodulatorno dejstvo, zaustavlja oslobađanje nekih medijatora zapaljenja kao što su leukotrijeni. Na osnovu ovih činjenica izveden je zaključak da može biti od pomoći kod nekih hroničnih zapaljenkih stanja kao što je reumatoidni artritis.
Ako se odlučite za upotrebu tamjana, nemojte prekidati terapiju metotreksatom. Tamjan se može koristiti kao prirodni dodatak terapiji, ali ne i kao zamena za terapiju.
Uvoznici naših proizvoda za Crnu Goru su Farmegra doo iz Podgorice. Njihov broj telefona je 020/622 400 i 020/622 404. Najbolje je da njih direktno kontaktirate i potražite više informacija.