By Published On: 11. 3. 2013Categories:

Poštovani, Uradila sam vas test za kandidu…mnogo simptoma mi se poklapa sa simptomima iz Vašeg testa. Napomenula bih da bolujem od nasledne hipholesterolemije za doktora dijagnoza E.74, na redovnoj sam terapiji leka sortis (da pojasnim nisam gojazna , nemam povišen šećer u krvi, imam nizak krvni pritisak, ne bolujem od štitne žlezde), pored toga imam problema sa kožom sklona aknama, bubuljicama, alergiji i hronično ginekološki imam kandidu koje nikada nisam mogla da se oslobodim samo da je privremeno zalečim, trenutno sa vaginaletama i opet je tu. Moje pitanje je sledeće da li sa Vašim proizvodima ja mogu da rešim problem kandide i problem kože a da uzimanjem Vaših preparata ne utičem na dejstvo leka koji koristim.( od holesterola sam svesna da nemogu da se izlečim , jer je to genetička boles koju imam, već samo da održavam nivo holesterola u granicama normale). U napred hvala.

Poštovana,
Za problem kandidijaze i kože sklone aknama, možemo Vam preporučiti ulje divljeg origana koje se pokazalo veoma efikasno u tretmanu kandidijaze bez obzira na mesto lokalizacije. Imamo dobra iskustva naših korisnika i u tretiranju akni i bubuljica.
Origano ulje se pije 3 nedelje. Nemojte ga mazati na kožu jer je previše ljuto čak i razblaženo, tako da postoji mogućnost nastanka iritacije već oštećene kože.
Nema podataka da origano ulje može uticati na dejstvo lekova koje koristite.
Za alergije Vam možemo preporučiti hladno ceđeno ulje crnog kumina koje deluje kao prirodni antihistaminik. Pije se 3 puta na dan po jedna kafena kašičica.
Pozdrav!