By Published On: 1. 7. 2013Categories:

Zdravo. Danas sam kupila ulje fenela. Zanima me prvenstveno zbog rasta grudi. Da li mislite da to pospesuje rast grudi, ili znate neki slucaj sa tim problemom.? I da li mi mozete tacno reci ( naravno ako znate ) kako se koristi. Posto mi je jedna radnica u bio butiku gde sam ga kupila rekla da se stave 2-3 kapi u kasiku i popije se sa vodom. Dok mi je druga radnica u drugom bio butiku rekla da se uzima na cisto 5-6 kapi. A na receptu pise samo nacin upotrebe: 2 kapi dnevno za medicinska svojstva. A ne pise sa cim. I zanima me posto imam bubuljice i dok sam bila mladja cedila sam ih pa su mi ostali malo oziljci da li ulje fenela moze da se maze na kozu. Jer u receptu pise da je i za oziljke, ali ne pise da moze da se maze. Bila bih vam zahvalna ako bi ste mi odgovorili. Unapred hvala. :)

Poštovana,
Povratne informacije naših korisnica su da ulje fenela može dovesti do povećanja grudi za pola broja. Ovo je prirodno sredstvo i nikada se ne mogu postići rezultati jednaki hiruškim.
Ulje fenela pijte tako što ćete 2 – 3 kapi dodati u šolju toplog čaja, ili nakapati na kocku šećera. Možete ga koristiti i za spoljašnju primenu, za mazanje kože dojki – nekoliko kapi ulja fenela pomešajte sa nekoliko kapi maslinovog ili nekog drugog osnovnog ulja (bademovo, ulje lešnika, ulje košpica kajsije…).
Pozdrav!