By Published On: 19. 8. 2013Categories:

Poštovana Dr. Ana Nemam reči da vam se zahvalim za vaše ulje divljeg origana. Moja supruga 85 godina je operisala kuk i prelom karlične kosti 2009 i 2011 godine i tom prilikom su je zarazili sa nekim bakterijama. U šajcarskoj su je lečili sa antibioticima i u bgd na isti način. Početkom jula ove 2013 je spavala po ceo dan ivrlo malo jela i teško se kretala. Onda je počela da uzima vaše ulje divljeg origana i sad jede puno više nešto manje spava i pokretnija je. Sad je na pauzi od 10 dana. Pitanje: prema vašem ioskustvu koliko puta može ilil treba da se ponovi uzimanje vašeg ulja.

Poštovani,
Veoma nas raduje kada dobijemo ovakav mail i dobre povratne informacije naših korisnika, naročito kada se radi o težim pacijentima kao što je Vaša supruga.
Kod težih infekcija, naši korisnici su ponavljali ciklus i 2- 3 puta, ali uz pauzu od 10 dana između dva ciklusa. Ova pauza je važna kako ne bi došlo do narušavanja crevne flore. Takođe želimo da Vas upozorimo da origano ulje može usporiti apsorpciju gvožđa. Ako Vaša supruga ima snižene vrednosti istog, trebalo bi da poveća unos kroz ishranu i namirnice bogate gvožđem.
Ako joj ulje odgovara, slobodno može ponoviti tronedeljno korišćenje.
Kada se stanje popravi, origano ulje može nastaviti da pije povremeno (npr. 10 dana u toku svakog meseca, 3 x 1 kap na dan).
Hvala još jednom na podeljenom iskustvu i nadamo se da ćete nam se javiti ponovo sa lepim vestima!
Pozdrav!