By Published On: 26. 8. 2013Categories:

Molim Vas da mi date kombinaciju i način primene Vaših preparata kako bih se oslobodila Kandide u usnoj duplji.Posle upotrebe Augmentina mi se pojavila zajedno sa aftama i dva meseca je lečim Daktanol gelom,u zadnjih 10 dana ukljucila sam aloa sok,kapsule belog luka,dijetu bez brasna,slatkisa,gaziranih pića…itd…Ispiram usta soda bikarbnom,Ozoseptom,koristim Liobif probiotik,uzimam i Tantum verde…od voća jedino cedim grejp i limun u salatama…Hoću da probam i Vaše preparate.Molim za preporuku koje i kako.Hvala unapred.Smiljana

Poštovana Smiljana,
Od Probotanic proizvoda preporučujemo Vam origano vodu koja služi za ispiranje usne duplje, i ulje divljeg origana, najjači proizvod divljeg origana. Ulje je veoma bogato karvakrolom, aktivnom supstancom biljke, koja se nalazi u koncentraciji > 80%. Nakon apsorpcije iz creva, karvakrol se putem krvotoka doprema do mesta infekcije i ostvaruje snažno protivgljivično dejstvo.
Pije se 3 nedelje na sledeći način – prve nedelje 3 x 1 kap na dan, druge nedelje 3 x 2 kapi a treće nedelje 3 x 3 kapi dnevno.
Divlji origano je veoma efikasan u tretiranju gljivičnih infekcija, ali veoma je bitno pridržavati se i režima ishrane koju ste pomenuli. Pošto se radi o oralnoj kandidijazi,izbegavajte kafu i cigarete ako ste pušač.
Pozdrav!