By Published On: 23. 12. 2013Categories:

Poštovana Ana, oko dvije godine pokušavam izliječiti streptokoku koju imam u urinu na svakom nalazu urinokulture. Prije toga sam cetiri godine imala e. coli koju sam izliječila (nakon toga sam na kontrolnom pregledu odmah imala streptokoku agalactiae). Također sam na ginekološkom nalazu imala ovu bakteriju. Imala sam leukoplakiju na samom ušću mokraćne bešike koja mi je uklonjena prije pola godine, međutim, bakterija je i dalje tu. Pila sam bezbroj antibiotika, bezuspješno. Jedna doktorica mi je preporučila da kupim proizvod divljeg origana, pa Vas ovim putem molim da mi savjetujete koji od ovih proizvoda mi je najbolji za korištenje (ulje, kapsule ..)? I ako imate još nekih dodatnih savjeta, bila bih Vam mnogo zahvalna. i dalje pijem antibiotike i litre čajeva dnevno. Hvala Vam unaprijed. Lijep pozdrav

Poštovana,
proizvod koji bi vama najviše odgovarao je Ulje divljeg origana. Ovo ulje ima izuzetno blagotvorno dejstvo,kod tako upornih bakteriskih infekcija,jer je najjači prirodni antibiotik. Šema po kojoj se pije ulje je sledeća: prve nedelje se pije 3x1kap na dan,druge nedelje 3x2kapi i treće nedelje 3x3kapi. Pošto je ulje izuzetno ljutog ukusa,pije se između obroka,razređeno u kašičici maslinovog ulja ili nekog drugug,paradaiz soku,jogurtu i slično,sami procenite kako vama najviše odgovara. Ne zadržavajte ulje dugo u ustima već ga brzo progutajte.
Infekcija bi trebalo da se povuče posle tri nedelje,ako se to ne desi,ulje možete opet koristiti posle deset dana pauze.
Pošto ulje usporava apsorpciju gvožđa u telu,posle prestanka uzimanja ulja koristite namirnice u ishrani kojie imaju puno gvožđa – kopriva,kakao,cvekla itd.
Nastavite sa povećanim unosom tečnosti,jer se tako najbolje ispiraju bakterije iz mokraće.
Pozdrav!