By Published On: 15. 6. 2012Categories:

Pozdrav i svako dobro! Vec dugo vremena tragam za tim proizvodima.U Sarajevu nema,barem pravog,ovde ga prave tako da samo pokisele karanfilice u maslinovo ulje,a to nije to. Ja trebam ulje karanfilica koje je proizvedeno suhom destilacijom,da li je to kod vas.Molim vas da li se to moze dobiti a da se plati pouzecem.

Poštovani Salih,
Ulje karanfilića je esencijalno ulje koje se dobija metodom destilacije na sledeći način : neki deo biljke ( list, koren, kora drveta, smola, cvet, plod..) se stavi u posudu koja se zagreva.Tada se stvara para u kojoj se nalazi esencija biljke i vodena para. Ona prolazi kroz sistem cevi za hladjenje. Kondenzacijom, para se pretvara u vodu po kojoj pliva eterično ulje. Na jednu stranu se odvaja ulje, a na drugu voda. Naša esencijalna ulja ne sadrže bilo kakve druge primese, alkohol, aditive, dodatak drugih ulja. Moguće je naručivanje pouzećem ali samo preko interneta uz postojeće uslove :

https://www.probotanic.com/shop/

Više informacija možete dobiti i od naših distributera za BIH: BIOMEDIC D.O.O., Majke Jugovića 20, Banja Luka tel. + 387 51 216-824; 430-430

Sve najbolje!

Pozdrav i svako dobro!
To i jest pravi postupak,bas mi takvo ulje treba,pokusat cu da to dobijem preko Banja Luke,a zao mi je sto to ne organizujete i u Sarajevu,da barem te proizvode ne ponudite nekoj od privatnih apoteka,vjerujte da bi vam se isplatilo,jer Sarajevo je ipak veci grad. Hvala vam na vasem vremenu i svako dobro.