By Published On: 3. 9. 2012Categories:

Postovana doktorice ja vas molim da me posavetujete, naime na vasem testu o kandidi spadam u tezi slucaj, hitno kod dr. Mimo toga imam kandidu vaginalno vec godinama, lecena ali se uporno vraca, miom na materici i cistu, hronicnu migrenu uz povracanje vrlo cesto, alergije koje su pocele pre 5 god kijavice isto jako ceste, sve u svemu jako me to sve iscrpljuje a pijem i dosta lekova da bih podnela. Posle migrene me boli zeludac zaboravila sam da kazem da imam ceste prolive, ja sam 1981 godiste, imam dvoje dece od 5god i 10 meseci rođeni carskim rezom. Ja vas molim da me posavetujete, kakav pregled ili kakav rezim ishrane da sprovedem jer moj me doktor nece nigde uputiti, znam iz iskustva. Pozdrav i hvala unapred.

Poštovana,
Ono što bih Vam mogla preporučiti za problem alergija je ulje crnog kumina. Aktivna supstanca ulja deluje antihistaminički i redukuje alergijske napade. Naši korisnici su bili veoma zadovoljni rezultatima kod alergija na polen, korov, travu…alergijskih rinitisa, astme.
Ako imate kandidijazu, neophodno je da se pridržavate režima ishrane koji podrazumeva isključivanje šećera : slatkiša, proizvoda od belog brašna i kvasca, mleka i mlečnih proizvoda ( osim jogurta ), kisele i ljute hrane. Veoma je bitno da se pridržavate dijete, čak i nakon mesec dana od eliminacije kandide, bez obzira da li koristite standardnu terapiju ili nešto od pomoćnih sredstava. Ako se radi o crevnoj kandidijazi, bilo bi korisno da uzimate i neki probiotik.