By Published On: 24. 12. 2012Categories:

Postovana!! Imam bolove ispod desnog rebarnog luka koji se sire do sredine stomaka kao i bakteriju u dojkama Staphylococcus aureus,kada sam radila gastroskopiju rezultat je bio Gastroduodenitis chrgravis i Reflux oesophagitis i ginekoloski vec pet godina pojacan sekret koji varira od 3 do 5 grupe.Imam na sve to i zucnu kesu dva puta presavijenu.Sta od vasih proizvoda da koristim jer imam stvarno mnogo problema? HVALA U NAPRED!!!!!!!!!!

Poštovana,
Ulje divljeg origana je veoma dobar antiseptik. Deluje na sve stafilokokne infenkcije, između ostalog i na Staphylococcus aureus. Pije se 3 nedelje tako što se prve nedelje uzima 3 x 1 kap u toku dana, druge nedelje 3 x 2 kapi i treće nedelje 3×3 kapi u toku dana. Možete ga koristiti zbog infekcije dojke kao i zbog vaginalnih i cervikalnih infekcija.
Zbog problema sa gastritisom, preporučuje se ulje crnog kumina koje štiti želudačnu sluznicu i smiruje upale. Naši korisnici imaju veoma dobra iskustva u primeni ovog ulja kod različitih oblika gastritisa i infekcije Helicobacter pylori.