By Published On: 22. 8. 2013Categories:

Postovani, Jedno pitance u vezi vasih proizvoda koja me je preporucila moja apoteka u nisu.pitanje je u vezi moga oca koji images métastase n’a plucima uzrok je cancer besike. Ima tri nodule od 1 cm za s’adapter lekar ne preporucila odma hemotherapiju jer su mali.dali postoji préparation koji bien pomogao da smanji razvoj tih tumornih célibataire i propagation tumorale takode i ojacanje organisme u vezi toga.jako bien vam bilan zahvalna unapred ako bien me orientaliste u izboru proizvoda i jos jedno pitance d’alimentation moze prénom internet à da se naruci probotanik. Zahvalna unapred

Poštovani,
Preporučujemo Vam ulje crnog kumina. To je hladno ceđeno ulje čija aktivna supstanca – timokinon pokazuje antitumorsko dejstvo koje je potvrđeno u brojnim naučnim radovima. Ulje crnog kumina je potvrđeno i kao patent koji se koristi kao pomoć hemoterapiji i ublažavanju neželjenih dejstava hemoterapije.
Naši korisnici imaju odlična iskustva sa ovim uljem. Kod pacijenata na hemoterapiji dolazi do jačanja organizma, imuniteta, poboljšanja opšeg stanja i poboljšanja krvne slike.
Ulje se pije 3 puta na dan, po jedna ravna supena kašika.
Više o ulju i brojnim istraživanjima o crnom kuminu, možete pogledati ovde.
Pozdrav!