By Published On: 12. 9. 2012Categories:

Postovani, Imam vise pitanja.Moj problem je dugogodisnja cista na jajniku koja je sada velicine pomorandze. Savetovana operacija, a ja ne bih posto imam bebu 7 meseci i jos uvek sisa. Moze li nesto od vasih proizvoda da pomogne? Najstariji sin (7 godina)ima ekcem koji se javlja pozadi kolena i na pregibima ruku kod laktova. Svrbi ga i vidim da je slabija pigmentacija. Takodje mu se javlja osip i svrab izmedju palca i susednog prsta na nozi. Inace mu se jako znoje noge. Povremeno mu puca nokat na palcu. Kako da mu pomognem? Unapred hvala!

Poštovana,
Od naših proizvoda Vam ništa ne bi koristilo za cistu. Naš najbolji savet je da poslušate sva uputstva Vaših lekara i da ne odlažete i eventuanu operaciju.
Ako je detetu utvrđen ekcem, onda Vam možemo preporučiti ulje crnog kumina koje se pije, a promene se mogu i mazati. Imamo dosta dobrih rezultata sa ovim uljem kod svih alergijskih stanja i preosetljivosti organizma na alergene. Aktivna supstanca ovog ulja deluje antihistaminički, tako da bi moglo ublažiti promene.