By Published On: 17. 1. 2014Categories:

Poštovani, da li među vašim preparatima postoji sredstvo koje efikasno sprečava stvaranje gasova u crevima, unpred hvala na odgovoru

Poštovani,
od naših proizvoda možete koristiti ulje semena divlje šargarepe ili ulje peperminta. Oba ulja efikasno sprečavaju stvaranje gasova u crevima, ako želite da malo pročistite jetru i krv onda je bolje da prvo počnete sa uljem semena divlje šargarepe (3-5 kapi 2 puta dnevno na kocku šećera), a kasnije možete preći na ulje peprminta koje se pokazalo izizetno u borbi protiv iritabilnog kolona, bolest koju prate učestale stolice i gasovi ( 3×2 kapi na kocku šećera).
Naravno morate povesti računa o ishrani, smanjite žitarice u ishrani – pšenicu, ječan, raž, ovas, heljdu, kukuruz i mahunarke – pasulj, soja, sočivo. Bilo bi poželjno da i mlečne proizvode smanjite na minimum. Jedite sirovo voće i povrće sa mesom, bez hleba, krompira, pirinča. Slobodno možete konzumirati i koštuljavo voće, jaja i hladno ceđena ulja. Izdržite bar mesec dana tako, pa ćete videti razliku. Bilo bi korisno i da očistite creva klizmom ili čajevima (sena).
Pozdrav!