By Published On: 27. 1. 2014Categories:

Postovani, s obzirom da je naznacena visestruka naucna potvda uticaja origanum minutiflorum na rak grlica materice, molim Vas za odovor da li bi se se terapija odnosila na oralnu upotrebu ili bi bilo neophodno ispiranje i da li jednak uticaj u tom slucaju imaju i Origanol i Origano ulje?

Poštovana,
istina je da je naučno dokazano dejstvo origano ulja na ćelije karcinoma grlića materice. Ta istraživanja su rađena in vitro, što znači da su u pitanju laboratoriska istraživanja gde nisu uključene eksperimentalne životinje, samim tim niko nije radio ni istraživanje na ljudima (ali to ne znači da origano preparati nemaju dejstvo). Vi svakako možete imati samo koristan efekat od korišćenje origano ulja i Origanola.
Pošto je u pitanju ozbiljna i teška bolest morate da se naoružate svim potrebnim sredstvima u borbi protiv neprijatelja.
Ulje origana ćete piti 3-4 kapi tri puta dnevno, posle obroka, razređeno u maslinovom ulju ili paradajiz soku, gustom jogurtu (dodatno promešajte ulje u kašičici pomoću čačkalice da bude manje ljuto), posle možete popiti čašu hladne vode. Origanol – kompleks cele biljke koristit 3×1 kapsulu. Posle tri nedelje korišćenje proizvoda pravite pauzu 10. dana pa opet ponovite ciklus od tri nedelje. Za vaginalno ispiranje možete koristiti čaj od origana ( skuvate 2dl čaja pa još dodatno razblažite sa 1dl vode) i koristite irigator za varinalno ispitanje (osećaj topline je normalna reakcija).
Ulje crnog kumina ima dokazano dejstvo da usporava razvoj malignih ćelija za 50-80%, izuzetno je efikasno za poboljšanje krvne slike i opšteg stanja posle hemoterapije. Pije se tri kašičice na dan između obroka.
Ulje koštica kajsija je najprirodniji izvor vitamina B17, čiji nedostatak u ishrani po nekim naučnicima (dr Ernest Krebs) je uzrok nastanka karcinoma. Uzima se ujutru na prazan stomak – težina u kilogramima se podeli sa 2,5 i broj koji se dobije je broj kapi koji treba da se popije na dan).
I za kraj u ishrani izbacite sve vreste žitarica koje možete da zamislite (pšenicu, raž, ovas, ječa, kukuruz, heljdu itd.- puni su mikotoksina), mleko i proizvode, sve prerađene namirnice, sirće, rafinisana biljna ulja, mahunarke (pasulj,kikiriki), krompir, pirinač. Jedete sveže i sirovo voće i povrće, sve vrste mesa (pileće, ćureće, goveđe, jagnjeće, praseće, slaninicu) i sve vrste voća (sem banana i grožđa) u malim količinama. Princip dijete je sledeći: maligne ćelije mogu da se hrane isključivo šećerom tj. glukozom, kada ukinemo hranu maligne ćelije će umreti od gladi. Pa je osnova Paleo dijete – najviše jedite meso i jaja (bilo bi dobro da znate poreklo mesa koje jedete), pa povrće, koštunjavo voće i na kraju malo voća.
Pre nego što bilo šta počnete da koristite prvo dobro očistite creva od otpada i toksina, jer samo tako vaše telo može da se bori sa malignim ćelijama. Čistite creva bar jednom nedeljno. Pijte običnu vodu 2,5 – 3 L na dan !!! Upišite kurs joge, pomoćiće vam da psihički ojačate i da prebrodite kriznu situaciju.Pročitajte knjigu Lujze Hej – Moć je u vama. Zaboravite na sve ostale i posvetite se sebi. Ako se odlučite da pratite savete, pratite ih doslovce i dosledno, jer samo tako imaju efekat.
Imate potrebno oružije sada samo zavisi od vas šta ćete uraditi sa tim!
Srećno!!! Pozdrav