By Published On: 19. 3. 2013Categories:

Posto sam doziveo infarkt i imam jedan stend ugradjen,dali mogu koristiti vase preparate Ulje divljeg origana ili caj od njega.A takodje sumnjam na kandidu vec duze vreme,problem sa crvenilom,peckanjem i potencijom a imam 45 god.Razne masti i kreme sam koristio po nalogu lekara ali nista nije bilo uspesno.Unapred zahvalan na vasem vremenu i odgovoru .Vlada

Poštovani Vlado,
Do sada smo imali iskustava korisnika sa ugrađenim stentom koji su koristili ulje divljeg origana. Za sve srčane bolesnike važi sledeće upozorenje: ulje divljeg origana je veoma ljuto i prilikom konzumiranja može doći do trenutnog skoka pritiska ili lupanja srca. Ako inače tako reagujete na ljutu hranu, isto se može očekivati i sa divljim origanom. U tom slučaju nemojte koristiti ulje divljeg origana.
Čaj od divljeg origana je dosta blaži, ali i manje ljut tako da njega možete piti.
Ako je reč o kandidijazi, bilo bi korisno da povedete računa o ishrani. ako već niste. Gljivicama odgovara šećer, zato bi trebalo da se izbace iz ishrane slatkiši, voće bogato šećerom, proizvodi od belog brašna i kvasca.
Kandidijaza glansa penisa obično se prenosi seksualnim putem, dok kandidijaza skrotuma i regije oko analnog otvora može biti samostalna.
Kod kandidijaze glansa penisa, potrebno je lečiti oba partnera.
Područje infekcije možete tretirati i povidon jodom. Izbegavajte nošenje sintetičkog veša.
Pozdrav!