By Published On: 14. 4. 2014Categories:

Postovani, Ja sam kupila ulje divljeg origana i nisam procitala vas savet kako se pije u toku lecenja Rozacee.I uzimala sam 3 kapi dva puta dnevno posle obroka uz sok.Posto pise negde da se moze piti razblazen u soku ili vodi.I jos jednu sam gresku napravila stavljala sam ga razblazenog sa uljem u razmeri 1:4 na lice i delove koji su crveni.Posto sam pronasla da moze i na lice da se stavi ako se lece bubuljice.I sad vidim da se kod rozacee leci prva nedelja po jedna kap,a ja sam vec pila po 3 kapi dveno to je 6 kapi devno od srede. Mozete li mi reci kako sad da ponovo krenem da se lecim ovako kako ste vi napisali ? i hoce li biti efekta zbog toga sto sam pila od srede tako puno i uz sok ?

Poštovana,
ulje divljeg origana što se tiče rozacee se pije na sledeći način: prva nedelja 3x1kap, druga nedelja 3×2 kapi i treća nedelja 3×3 kapi.Ulje se pije posle jela. Pošto je izuzetno ljuto i jako ulje se mora razrediti u kašičici maslinovog ulja (ili nekog drugog jestivog ulja), paradajiz soku ili jogurtu. Kada se završi ciklus od tri nedelje, pravi se pauza 10. dana pa se ponovi ciklus od tri nedelje po istoj šemi,ako postoji potreba.
Po iskustvima našim korisnika dolazi do smanjenja pojave gnojanica na koži i crvenila. Perutanje kože je prolazno.
Ulje se ne maže po koži kada je u pitanju rozacea i ulje origana se nikako ne može razrediti u soku jer pliva na površini.
Krenite sve iz početka i pridržavajte se šeme.
Javite nam rezultate za jedno mesec dana. Srećno i Pozdrav!